Fire forskjellige smålån uten sikkerhet

Kredit-umschulden-Wilibi

Vil du låne penger uten å måtte stille med sikkerhet – men er det ikke snakk om de helt store summene? I så fall vil det være fordelaktig for deg å søke etter et såkalt smålån, og ikke et vanlig forbrukslån. Da kan du ende opp med bedre betingelser og lavere rente, samtidig som sjansene for å få innvilget søknaden er større. For å hjelpe deg med å komme i gang skal vi her anbefale fire forskjellige smålån uten sikkerhet.

L’EASY

L’EASY er en kjent aktør i bransjen når det kommer til forbrukslån og smålån. Gjennom deres vanlige smålån kan du søke om å låne inntil 50 000 kroner uten å stille med sikkerhet. Pengene bruker du på akkurat hva du vil! Renten ligger i snitt på 15,13 prosent (effektiv rente), og nedbetalingstiden strekker seg til opp mot 5 år. L’EASY har dog et ekstra ess i ermet, med deres «Minilån», der du søker om et lån på mellom 5000 til 10 000 kroner. Skal du låne en såpass liten sum så vil du få ekstra gunstige betingelser gjennom dette smålånet.

KlikkLån

klikk1Klikk Lån er et godt alternativ til overnevnte lån dersom du trenger en lånesum mellom 5000 og 40 000 kroner. Effektiv rente er i snitt på 16,37 prosent hos KlikkLån, men låneprosessen er svært enkel og utbetalingen av lånepengene skjer veldig raskt. Også her er gebyrene lave, og du kan bruke inntil fem år på å nedbetale lånet. Det gir rom for en fleksibel nedbetaling, selv om vi alltid anbefaler at du bruker så liten tid som mulig slik at du sparer mest mulig på renter og gebyrer.

Folkia

Er du avhengig av et raskt og effektivt smålån i den nedre enden av låneskalaen, så er Folkia trolig det beste alternativet . Her kan du låne så lite som 1000 kroner, eller helt opp mot 20 000 kroner til nokså gunstige betingelser. Maksimal nedbetalingstid for et smålån fra Folkia er på 1 år, og derfor kan kanskje renten på 79 prosent virke skremmende høy. Men med såpass små summer og så kort tid er det faktisk en passende rente.

Komplett Bank

3e50e22Komplett Bank er egentlig en tilbyder av vanlige forbrukslån, men ettersom de gir deg ekstra gunstige betingelser på smålån under 50 000 kroner, så fortjener de en plass på denne oversikten. For alle lån på under den nevnte summen utbetales nemlig samme dag som man søker hos de gjennom Komplett Bank! Det betyr at du kan låne til gunstige betingelser, og samtidig sikre deg en rask og effektiv behandling av søknaden – og ikke minst utbetalingen av lånet.